0708310436

Håkan Carlsson

0709685549

Mikael Anderson

Måleri Tjänster

SNABBLÄNKAR

Carlsson Måleri Tjörn

Vi är ett måleriföretag med över 20 års erfarenhet och en passion för att skapa vackra och hållbara hem. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive fönsterrenovering, inomhusmålning och utomhusmålning. Vi har allt du behöver för att förverkliga din vision, från våra erfarna målare till vårt engagemang för kundnöjdhet. Vi använder endast högkvalitativa material och tekniker för att säkerställa att ditt hem blir precis som du vill ha det. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga din vision.

Carlsson Måleri Tjörn: Vi hjälper dig att designa ett utrymme du kommer att älska i många år framöver

Vi är engagerade i att ge dig en service du kan lita på, vare sig du bara vill uppdatera ett rum eller göra en stor renovering. Vi tror att tillförlitlighet är nyckeln till framgång för alla projekt, och vi vill förtjäna ditt förtroende och din affär genom att ge dig pålitlig och utmärkt service. Oavsett om du har en klar vision för ditt projekt eller behöver hjälp med att komma igång, kan vi hjälpa dig att designa ett utrymme du kommer att älska i många år framöver. Vi arbetar med dig för att skapa ett utrymme som är både vackert och funktionellt, och som passar dina behov och budget. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig att designa ditt drömutrymme.

Färger och material av högsta kvalitet

Vi använder endast de bästa färgerna och materialen, så dina väggar och andra ytor kommer att se bra ut och hålla länge.

Färgrådgivning

Vårt team kan hjälpa dig att välja färger och ytskikt till ditt hem. Vi erbjuder professionell rådgivning och förslag för att säkerställa din belåtenhet.

Noggrannhet

Vårt team är noggranna i alla detaljer för att säkerställa en perfekt finish. Vi förbereder noggrant väggar och ytor för en vacker och hållbar finish.

Skräddarsydda lösningar

Vi förstår att varje husägare är unik. Vi erbjuder måleritjänster som passar din stil och budget.

Carlsson Måleri Tjörn: Vårt uppdrag

Vårt uppdrag är att leverera högkvalitativt arbete och exceptionell kundservice till varje klient. Vi tror att varje utrymme har potential att förvandlas till något vackert och funktionellt, och vi är engagerade i att göra den förvandlingen till en verklighet. Vi strävar efter att ge våra kunder en upplevelse som är både trevlig och professionell. Vi arbetar med dig för att förstå dina visioner och behov, och vi gör allt vi kan för att överträffa dina förväntningar. Vi är stolta över vårt arbete, och vi är engagerade i att göra ditt hem till den bästa platsen det kan vara. Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina visioner.

Carlsson Måleri Tjörn: Vår vision

Vår vision är att bli ditt naturliga val för alla dina målningsbehov, vare sig de är privata eller professionella. Vi vill ge våra kunder utmärkt service, högkvalitativt arbete och en stressfri upplevelse som överträffar deras förväntningar. Vi strävar efter att vara mer än bara ett måleriföretag. Vi vill vara en partner som du kan lita på för att hjälpa dig att förvandla ditt hem eller din arbetsplats till den plats du vill att den ska vara. Vi tror att varje utrymme har potential att vara vackert och funktionellt, och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppnå din vision. Vi arbetar med dig för att förstå dina behov och budget, och vi gör allt vi kan för att leverera ett resultat som du kommer att älska.

Är du redo för en förändring? Låt oss börja med ditt måleriprojekt!

Carlsson Måleri Tjörn: Våra värderingar

Vi håller fast vid följande grundläggande värderingar:

Integritet

Som företag är vi fast beslutna att göra det som är rätt i våra kunders ögon, alltid.

Kvalitet

Vi erbjuder våra kunder det bästa arbetet och den bästa kundservicen.

Innovation

Vi levererar de bästa resultaten med hjälp av de senaste metoderna och teknikerna i branschen.

Samarbete

Vi samarbetar med kunder för att förverkliga deras visioner och bygger starka branschpartnerskap.

Dessa värderingar styr allt vi gör, och vi strävar efter att leva upp till dem i alla våra interaktioner med kunder, partners och anställda.

Vi tror att dessa värderingar är avgörande för att bygga ett framgångsrikt företag och för att skapa långvariga relationer med våra kunder.

Vi är stolta över att vara ett företag som våra kunder kan lita på, och vi är engagerade i att fortsätta att leverera den högsta nivån av service och kvalitet.

Carlsson Måleri Tjörn: Vi tar hand om varje detalj, från förarbete till städning

Vi är engagerade i att tillhandahålla prisvärda priser för våra tjänster utan att kompromissa med kvaliteten. Vi är också stolta över vår utmärkta kundservice, och vi strävar efter att säkerställa att varje klient är helt nöjd med vårt arbete.

Skickliga målare

Vi anställer skickliga och erfarna målare som kan leverera högkvalitativa resultat.

Miljövänlig målning

Vi kan erbjuda miljövänliga målningsalternativ som färger och beläggningar med låg VOC-halt.

Material av högsta kvalitet

Vi använder färger, primers och beläggningar av högsta kvalitet för att se till att finishen ser bra ut och håller länge.

Noggrannhet

För en perfekt finish är målarna mycket noggranna med detaljer som kanter, lister och rena linjer.

Vi vet att renoveringsprojekt kan vara tidskrävande och stressande. Därför gör vi allt vi kan för att göra processen så smidig och enkel som möjligt för dig. Vi tar hand om varje detalj, från förarbete till städning, så att du kan luta dig tillbaka och njuta av ditt nya målade utrymme.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri konsultation för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga din vision.

Få en gratis offert

Är du redo att förverkliga din vision? Kontakta oss idag för en gratis offert så kan vi komma igång!

Kund rekommendationer

Rekommendation

“Carlsson Måleri – Ett professionellt och pålitligt företag”

“Carlsson Måleri – Kvalitet och service i toppklass”

“Carlsson Måleri – Ett företag man kan lita på”

Våra tjänster

Vill du förnya ditt hem eller skapa en helt ny look? Vårt team hjälper dig med ett brett utbud av måleritjänster.

Carlsson Måleri - Kvalitets måleri tjänster för en långvarig skönhet och hållbarhet

Oavsett om du vill fräscha upp ditt hem eller skapa en ny look kan vårt team hjälpa dig med en rad måleritjänster. Vi lovar att ge dig högkvalitativa måleritjänster som är anpassade efter dina specifika behov, och vår arbetsprocess är uppbyggd för att säkerställa att vi alltid håller det löftet. Vi förstår att det kan vara ett stort beslut att anförtro ditt hem eller företag åt någon annan. Det är därför vi vill se till att du är helt nöjd med slutresultatet av vårt arbete.

Tapetsering

Vår tapetserings tjänst hjälper dig att göra ditt hem eller företag mer presentabelt och trivsamt.

Kommersiell Målning

Vår kommersiella måleritjänst hjälper företagare att göra ett gott intryck på kunder och anställda.

Inredning Målning

Vi erbjuder Inredning Målnings tjänster för ditt hem eller företag, inklusive väggar, tak, lister, dörrar och andra ytor.

Utvändig Målning

Vi målar utsidan av hus, byggnader, staket och andra utomhusytor som en del av vår utvändiga måleritjänst.

Möbel Målning

Vår möbel måleri tjänst kan hjälpa dig att uppdatera utseendet på ditt kök eller badrum utan kostnaden för en fullständig renovering.

Fönster Renovering

Vår fönster renovering hjälper dig att ge dina fönster ett nytt liv. Vi kan reparera, måla eller byta ut dina fönster för att de ska se ut och fungera som nya.

Få en gratis offert

Är du redo att förverkliga din vision? Kontakta oss idag för en gratis offert så kan vi komma igång!

Vår arbetsprocess

Vår arbetsprocess är utformad för att ge dig en stressfri målarupplevelse, från början till slut.

Steg 1

Förberedelse

Steg 2

Målning

Steg 3

Inspektion

Steg 4

Städ

Nöjdkundgaranti

Vi är alltid fokuserade på att se till att våra kunder är nöjda. Vi slutar inte arbeta förrän du är nöjd med det vi har gjort.

Hos Carlsson Måleri tror vi att kundnöjdhet är grunden för vår verksamhet. Vi strävar efter att tillhandahålla de högsta kvalitetsmåleritjänsterna som är möjliga, och vi står bakom varje jobb vi slutför med vår nöjdkundgaranti.

Vår arbetsprocess är utformad för att ge dig en stressfri målarupplevelse, från början till slut. Vi arbetar noggrant och effektivt, och vi använder alltid högkvalitativa material.